Tréfli

Ünnepekre hangolódva

sütőtökös créme brulee

2016. november 24. - Hársfalvai Hajnalka

Azt hiszem az őszi szezon vége felé járva a fülünkön folyik ki a sütőtök krémleves. De akkor mégis mihez kezdjünk ezzel a gyönyörű narancsszínű vitaminbombával? Alakítsuk át kedvenc desszertünkké! Cseppet sem bonyolult, és a siker garantált. Fontos tudnivaló erről az édességről: Aki nem szereti…

Tovább

Egy boldog áldozati bárány :

Rostonsült sáfrányos báránygerinc, vargányás-fehérboros mustárszósszal

Mit is mondhatnék erről az ételről? Egyszerűen isteni. És bármilyen kacifántos is a neve, az elkészítése annál egyszerűbb. Amit fontos megjegyeznem az az, hogy ennek az ételnek két titka van. Az egyik a valódi és friss bárány, a másik pedig az erdei gomba. Ami a bárányt illeti, azért még sajnos…

Tovább
süti beállítások módosítása