Tréfli

Marokkói Harira leves

2017. május 04. - Hársfalvai Hajnalka

A közel-keleti ízek mindig is közel álltak hozzám. Nagyon harmonikusan kombinálják a fanyar- a kesernyés - a csípős ízeket. Ahogy az ember belekóstol egy-egy ilyen fogásba, rögtön maga előtt látja a fűszeres bazárokat, a tevéket, a homokdűnéket, a színes üvegeket, és…

Tovább

Áldozzunk az egyszerűség oltárán!

Curry bundába forgatott csirkemell

Sokszor esik haza hulla fáradtan az ember, és ilyenkor bizony nehezen vesszük rá magunkat, hogy bárminek is nekilássunk, főleg nem a főzésnek.De ha összeszedi az ember magát, és mégis belevág, utána mindig bebizonyosodik, hogy megérte, mert bizony nincs jobb a háztájinál.  Ezért is határoztam…

Tovább
süti beállítások módosítása