Tréfli

Citrusos-vodkás lazac gravlax

2017. február 10. - Hársfalvai Hajnalka

Egyszerűen rajongok a lazacért, gyakorlatilag bármilyen formájában. Nyersen, sütve, főzve, szőröstül-bőröstül :-) Már étteremben, szállodában többször kóstoltam gravlax formájában, de mivel annyira finom volt, azt gondoltam hogy ezt bizony nagyon időigényes és bonyolult elkészíteni. Aztán…

Tovább

Indiai céklás dosa

pattogatott mustármagos töltelékkel

Sokan idegenkednek a céklától, mert valószínűleg mindenki fejében a céklabefőtt él, ami azért valljuk meg nem mindenki szívébe lopta be magát. De ez a zöldség sokkal többet rejt magában, mint gondolnánk. Ha ügyesen készítjük el, fantasztikus ízeket komponálhatunk belőle, és a színe is pompázatos. A…

Tovább
süti beállítások módosítása