Tréfli

GOODFOOD- Indiai bárányborda - kesudiószószban

2016. november 10. - Hársfalvai Hajnalka

Nem olyan rég arra vetemedtem, hogy beküldtem az egyik receptemet a Good Food magazinba. Nagyon izgatottan vártam, hogy megjelenjen a lap. Már reggel tudtam, hogy kijött a lapszám, de csak délután vettem meg. Megfogadtuk, hogy csak aznap este fogjuk fellapozni. Vettünk hozzá egy üveg pezsgőt, amely…

Tovább

Görögszénás-indiai sütőtökkrémleves

A sütőtök (valójában sonkatök) már önmagában is egy nagyon különleges alapanyag. Rikító narancs színével eszünkbe juttatja az igazi bevackolódós őszi délutánokat. A tököt leggyakrabban krémlevesnek szokták elkészíteni, és alapvetően az édes ízek dominálnak benne.…

Tovább

Ír-sörös marharagu

Nemrég volt szerencsém Írországba utazni, és néhány napot eltölteni Dublinban. Ezek az írek aztán vidám népség. Hát még a kiejtésük. Az ember tátott szájjal hallgatja őket, amint beszélnek, és próbálja meggyőzni magát, hogy igenis angolul van minden, amit mondanak. Előszeretettel fogyasztanak…

Tovább
süti beállítások módosítása